Uitverkoopmaand Lokaal Oostwest
woensdag 09 januari 2019

Daarom organiseren we van donderdag 10 januari tot en met zondag 10 februari de “RONDOM 10 WEKEN” Er zijn dan vele aanbiedingen in de winkel te verkrijgen met het getal 10 als hoofdthema. Een overzichtje: bieren van 10% alc. gaan met korting, 10% korting op alle 44cl blikken (o.a. Moersleutel bieren), een aantal bieren zijn 4 stuks voor 10 euro, 3 winterbieren met een stukje kaas voor 10 euro, diverse frisdrankjes voor 10 x 0,10 eurocent en als afsluiter op de laatste uitverkoopdag zondag 10 februari al om 10 uur ’s morgens open met bieren voor 10 dubbeltjes! Kom de komende weken naar het Grote Oost in Hoorn en kijk op onze uitverkooptafels! 

Verified Venue op Untappd. We hebben op dit moment meer dan 550 verschillende speciaalbieren op de plank staan. Voor elke bierliefhebber in elke prijsklasse wat wils. We zijn ook Verified Venue op Untappd, dat betekent dat je ons via deze app kunt volgen en een melding krijgt als we een bier aan ons assortiment toevoegen. Het houdt ook in dat je al in Untappd kan zien wat wij in de schappen hebben staan. Dit kan overigens ook op Facebook en natuurlijk op onze website www.lokaaloostwest.nl

Ben je al lang op zoek naar een bier, wie weet hebben wij het, we vinden het ook leuk om te proberen om juist dat bier in huis te krijgen. Vul in de winkel je gegevens in en wij gaan kijken of je juist jouw favoriet (indien mogelijk) in huis kunnen halen.

Reacties