Voetzorgdagen bij Meijerink Schoenen
donderdag 14 oktober 2021

Voor u het perfecte moment om uw voeten eens goed te laten analyseren en opmeten. Zo is op woensdag 20 oktober podoloog Henk Buddingh weer aanwezig in de winkel voor een gratis voetconsult. Tijdens dit consult kunt u uw voetklachten bespreken. Er wordt door de podoloog gekeken naar de positie van de voeten, de voettypologie en de belasting van uw voeten wordt gemeten op de Podo baroscoop. Aansluitend ontvangt u vrijblijvend een advies of uw voeten een correctie, een aanpassing of misschien alleen goede schoenen nodig hebben. Heeft u interesse in een consult met de podoloog, maak dan van te voren even een afspraak via 0229-296675.


Voetmeting met 3D-Scanner
Van donderdag 21 t/m 23 oktober zijn er 3D-voetscannerspecialisten in de winkel aanwezig. Bij Meijerink schoenen wordt gebruik gemaakt van een professionele digitale 3D-voetscanner van Aetrex. De voetscanner meet in 3 dimensies uw voeten tot op de millimeter op. Zowel in de lengte, breedte als in de hoogte. Bovendien maakt de 3D voetscanner een digitale opname van de drukbelasting van uw voeten. Zo weet u na een digitale scan van deze voetscanner perfect wat uw schoenmaat is, zowel in de lengte als in de breedte en welk model schoenen het best bij uw voeten past. De 3D-voetscanner van Aetrex maakt gebruik van maar liefst 18 digitale camera’s, bijna 1000 infrarood Led-lampjes en meer dan 5.000 sensoren. Zo wordt een zeer nauwkeurige filmopname gemaakt van uw voeten. De filmopname kan desgewenst via de mail naar u toe gestuurd worden. Natuurlijk kunt u de opname ook direct in de winkel bekijken, zodat u zelf kunt zien hoe het gesteld is met uw voeten. Het scannen van de voeten neemt slechts 5 minuten in beslag.
Merkschoenen die goed passen

De professionele schoenadviseuses kunnen u op deskundige wijze helpen met het zoeken van de perfect passende schoenen voor uw individuele voeten. Zij kennen het assortiment schoenen en weten uit de merkschoenen collectie exact dat model schoenen te zoeken waarin uw voeten zich prettig voelen. Het passen en aanmeten van schoenen dient nauwkeurig te gebeuren, want alleen als uw nieuwe schoenen goed passen bij uw voeten, loopt u met plezier en zonder voetproblemen. Vandaar dat Meijerink Schoenen u het opmeten van uw voeten met de 3D scanner graag als extra service aanbiedt.
3-d Voetmeting en een goodie bag

Als u tijdens de voetmeetdagen uw voeten laat meten op onze Aetrex 3d scanner en u koopt aansluitend een paar Aetrex binnenzolen of een paar schoenen, dan ontvangt u een leuk gevulde Goodie Bag (hiervoor geldt op=op).
Meijerink Schoenen Nieuwstraat 39 in Hoorn T. 0229-296675 www.meijerink-schoenen.nl

Reacties