Voorjaarskriebels bij Tuincentrum de Boet
zaterdag 20 februari 2021

Bloembollen, buitenplanten, kasjes, speeltoestellen, veranda’s, schapenhekken en tuinmeubelen staan al klaar. Ondanks dat het gehele tuincentrum nog niet toegankelijk is voor winkelend publiek, zijn de voorjaarsartikelen al wel te verkrijgen via click en collect. Zo ook de bloemen en groentezaden die met korting verkrijgbaar zijn in de webshop. Men kan aankopen doen via de website, of telefonisch waarna de artikelen op afspraak afgehaald kunnen worden bij de Boet zelf.


De dierenafdeling binnen en de bloemenkraam buiten op het parkeerterrein zijn wel geopend voor winkelend publiek. Beiden zijn geopend van maandag t/m zaterdag van 09.00 – 17.00 uur. In het tuincentrum is een speciale route gemaakt die de bezoekers alleen langs en door de dierenafdeling leidt zodat er veilig gewinkeld kan worden. De bloemenkraam is gevestigd op de parkeerplaats buiten, waar verse snijbloemen, voorjaarsbollen en violen verkrijgbaar zijn.
Met de warmere temperaturen in aantocht denken mensen weer aan de tuin. De tuin kan weer (opnieuw) aangeplant worden, en ook de tuinmeubelen worden weer uitgezocht. De Buitentuin van de Boet staat vol met prachtige bomen, coniferen, fruitbomen, olijfbomen en hagen. En op de tuinmeubelafdeling staat de nieuwe collectie in haar volle glorie al te pronken. Trendy, eigentijds en voor echte Boet prijzen.
Nu klanten niet persoonlijk langs kunnen komen voor advies, zorgt de Boet evengoed voor haar klanten: men kan tijdens openingstijden bellen en alle vragen stellen over tuinadvies, interieur en tuinmeubelen.
Laat het voorjaar maar beginnen, de Boet is er klaar voor!

Reacties