Voorjaarsvakantie: Schuimparty en meer
zaterdag 10 februari 2024

“Bij ons beleef je een geweldige dag die je niet snel zult vergeten. Op verschillende dagen organiseren we extra activiteiten tijdens het vrijzwemmen. Waarom? Omdat wij het superleuk vinden dat jij komt zwemmen!”, aldus Tobias Bergevoet, locatiemanager bij De Waterhoorn.

Nieuw kleutersurvival
Op donderdag 22 februari organiseren De Waterhoorn een Kleutersurvival. Uiteraard mag papa of mama dan mee. Er is ruimte voor maximaal 20 kinderen dus graag van tevoren opgeven bij de receptie van het zwembad of via waterhoorn@optisport.nl. De kosten bedragen € 9,75 euro.

Vrijzwemmen voor gezinnen: nu met vakantiekorting!
Bij zwembad De Waterhoorn vindt u alle sportiviteit én ontspanning voor een geweldige vakantiedag. Gezinnen betalen bovendien maar € 19,95 (minimaal 1 volwassene). Kom dus voor weinig geld de hele dag genieten van alle faciliteiten van De Waterhoorn!
Neem deel aan alle leuke activiteiten in het zwembad, laat u meevoeren in de wildwaterbaan, of ontspan (tegen een kleine vergoeding) in de heerlijk warme bubbelbaden en sauna's. En natuurlijk mag een wedstrijdje op de glijbaan van 75 meter niet ontbreken… wie is het snelst beneden?
Uiteraard is onze horeca ook geopend in de vakantie. Van zwemmen krijgt u extra zin in iets lekkers, dus onze keuken staat voor u klaar met de lekkerste hapjes en drankjes. Tot snel dus in De Waterhoorn!

Meer informatie
Houd de website en social media in de gaten voor meer informatie en het openstellingsrooster. www.optisport.nl/waterhoorn

Optisport zwembad De Waterhoorn, Holenweg 14E in Hoorn, T. 0229-217770. 

Reacties