Wereldwinkel Hoorn, leuke cadeaus uit alle windstreken
dinsdag 05 december 2017

Veel artikelen bij de Wereldwinkel dragen het Fair Trade keurmerk. Dat is een samenwerkingsverband om arbeids- en leefomstandigheden van producenten in niet-westerse culturen te verbeteren en te beschermen. Denk aan verantwoorde prijzen, leefbare lonen, geen kinderarbeid, gelijke kansen voor mannen en vrouwen en zorg voor het milieu.

Koopt u iets in een Wereldwinkel dan bevordert u bovendien de eerlijke handel en steunt u de ontwikkeling van zilversmeden, pottenbakkers en koffieboeren op het zuidelijk halfrond. Zo maar een willekeurige greep uit het assortiment: knuffels uit Sri Lanka, aparte kerststalletjes, trendy sieraden en geurige wierook uit India en leuke woonaccessoires. Om ons assortiment aantrekkelijk te houden kopen we geregeld nieuwe producten in, zodat het de moeite waard is om onze winkel regelmatig te bezoeken.

De Wereldwinkel kan ook een leuke kerst geschenkpakket voor u verzorgen. In de winkel staan enkele voorbeelden. Deze pakketten worden op maat gemaakt en voor elk budget. De enthousiaste vrijwilligers van de Wereldwinkel helpen u graag bij het maken van een keuze. De Wereldwinkel vindt u in de Kruisstraat 20 in Hoorn. Graag tot ziens.

Reacties