Yoga de Zonnetuin start nieuwe reeks Deugden Yoga/ Dru Yoga lessen
woensdag 12 september 2018

Door het beoefenen van yoga wordt je je bewuster van het lichaam. Je komt meer uit het hoofd, uit de drukke gedachten en hiermee meer in contact met de essentie van jezelf en aandacht voor wat er nu is. Door de specifieke Dru opbouw, ook wel de yoga van het hart genoemd, wordt je uit de drukte meegenomen naar meer rust en ontspanning in jezelf. Dit nemen we vervolgens weer mee naar huis waardoor yoga kan doorwerken in je dagelijkse leven.

In elke les staat een deugd centraal, zoals bijvoorbeeld vertrouwen, moed of kracht. Wil je weten hoe je dat combineert met yoga? Kom dan gerust een keertje meedoen. Deelnemers zijn enthousiast over deze toevoeging van deugden en ervaren dit als een waardevolle toevoeging aan de lessen. U bent van harte welkom geheel vrijblijvend een proefles te volgen.

Dru yoga kenmerkt zich door de vloeiende bewegingen en is mild voor het lichaam. Iedereen kan meedoen, ervaring is niet nodig. Wil je je meer verdiepen in de deugden en hou je ook van de milde vloeiende bewegingen uit de Dru? Je bent van harte welkom voor een proefles op maandagavond 10 september. Dit kan om 18.30-20.00 uur of 20.30-22.00 uur. Opgave vooraf is gewenst en kan telefonisch of per mail. Voor meer informatie en opgave: www.yogadezonnetuin.nl Tel. 06 146 77 340. 

Reacties