Yoga de Zonnetuin start nieuwe reeks Dru Yoga lessen buiten en in de kas.
donderdag 10 september 2020

Er is een nieuwe yogaruimte gerealiseerd in de kas! Gedurende september en oktober worden de lessen afhankelijk van het weer zoveel mogelijk buiten in de yogatuin en in het naastgelegen kasgedeelte gegeven. Deze mogelijkheid sluit helemaal aan op de behoeft van nu. Veel ventilatie en ruimte en wel net zo belangrijk; elkaar te ontmoeten!

Door het beoefenen van yoga wordt je je bewuster van het lichaam. Met de specifieke Dru opbouw, ook wel de yoga van het hart genoemd, wordt je meegenomen naar meer rust, vertrouwen en ontspanning in jezelf. Dit nemen we vervolgens uit de les mee naar huis waardoor de yoga kan doorwerken in het dagelijkse leven.

In elke les staat een deugd centraal, zoals bijvoorbeeld vreugde, moed of kracht. Wil je weten hoe je dit combineert met yoga? Kom dan gerust een keertje meedoen. Je bent van harte welkom om geheel vrijblijvend een proefles te volgen. Dru yoga kenmerkt zich door de vloeiende bewegingen en is mild voor het lichaam. Iedereen kan meedoen, ervaring is niet nodig.

Wil je ervaren wat Dru Yoga voor jou kan doen? Kom gerust een proefles meedoen op ma. 14 of wo. 16 september om 9.30 uur, di. 15 of do. 17 september om 18.00 uur. Daarnaast is het mogelijk om de lessen thuis te volgen live-online op maandag 9.30 of woensdag 19.30. Opgave vooraf is gewenst en kan telefonisch of per mail.

Voor meer informatie en lesmomenten: www.yogadezonnetuin.nl info@yogadezonnetuin.nl T. 06 146 77 340

Reacties