Zomeruitdaging bij HLTV Juliana
zondag 09 juni 2019

HLTV Juliana, aan de Blauwe Berg 33 (achter het Van der Valk hotel), biedt deze zomer aan sporters de mogelijkheid om kennis te maken met de tennissport en onze vereniging. Veel sporten kennen een zomerstop en bij ons kun je voor 3 maanden tijdelijk lid worden. 

De Zomer Challenge is een compact lidmaatschap van drie maanden voor de periode 21 juni tot 20 september, waarbij spelers, jong en oud, vrij kunnen tennissen wanneer het hen uitkomt. Wij organiseren voor de deelnemers tennisclinics door trainers van onze tennisschool De Kloek, een wekelijkse racketavond op vrijdagavond en we ronden af met een gezellig eindtoernooitje. Iedereen kan deelnemen jong en oud, met en zonder eerdere tenniservaring. Materiaal is aanwezig. 

Deelnemers kunnen zich individueel inschrijven, of met teamgenoten. Kosten zijn € 50,- voor volwassenen en € 40,- voor kinderen (geboortejaar 2001 en jonger). Meer informatie vindt u op onze website (www.hltvjuliana.nl). U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar zomerchallenge@hltvjuliana.nl 

Over tennisvereniging HLTV Juliana

Onze vereniging is opgericht in 2011 en is sinds 1992 gevestigd op de Blauwe Berg 33, achter het Van der Valk hotel. Ons prachtige park heeft 8 gravelbanen, waarvan er 2 binnenkort gerenoveerd gaan worden. We hebben ruim 350 leden die vaak voor de gezelligheid tennissen op de ochtenden of tijdens ons wekelijkse dinsdagavond toernooi. In de weekenden wordt zowel op hoog als lager niveau competitie gespeeld.

Reacties