Zonnebloem Lotenverkoop
dinsdag 06 april 2021

Help je mee? Kent U de Zonnebloem? Wist u dat West-Friesland bij elkaar 26 verschillende afdelingen van de vereniging De Zonnebloem heeft?

Alleen de Gemeente Hoorn heeft er al 5: Hoorn Groot Centrum - Voorzitter Yvonne Temme. Hoorn Kersenboogerd - Voorzitter Arie van den Broek. Hoorn Risdam - Voorzitter Ina Soering. Westerblokker - Voorzitter Daniëlle van der Kwartel. Zwaag de Bangert Oosterpolder & Zwaagdijk West- Voorzitter Mark Koning.

We zetten alles op alles om mensen met een lichamelijke beperking en ouderen een onvergetelijke tijd te bezorgen, zodat ook zij volop van het leven kunnen genieten. Daarom denken we altijd in oplossingen. En daar staan onze tienduizenden vrijwilligers ook voor. Ook onze donateurs maken het Zonnebloemwerk mogelijk natuurlijk.

We organiseren normaal gesproken verschillende uitjes en een vakantie met de boot, bus of gewoon ergens heerlijk koffiedrinken, maar dat was het afgelopen jaar niet mogelijk. Contact houden we natuurlijk wel met onze gasten.
Zo hebben we natuurlijk regelmatig attenties rondgebracht, zoals bloembolletjes en puzzelboekjes recentelijk. Juist deze kleine momentjes van contact zijn zo belangrijk is in deze tijd.

Volgende maand begint onze loten verkoop weer waar we uw steun heel hard nodig hebben. Als we langs de deur komen, of u ziet ons ergens staan, hopen we dat u enthousiast meedoet. Ook zullen er verschillende digitale acties ondernomen worden en daar zullen we u van op de hoogte houden. Loten zullen verkocht worden tot 8 Oktober en de trekking is 8 november 2021.Ook dit jaar zijn er weer duizenden prijzen te winnen. Waaronder geldprijzen van 15 tot 15,000 euro en vakanties bij o.a. Landpaal en Beekse Bergen Safari Resort, dagjes uit, elektrische fietsen, laptops, verwenpakketten van Rituals en diverse cadeaubonnen. En een lot kost maar 2 euro! Te zijner tijd zullen wij u ook de digitale links mededelen.

Ook kunnen we altijd meer vrijwilligers gebruiken. Wil je ook meedoen om onze samenleving een beetje beter te maken, meld je dan aan bij een van de voorzitters. Het is niet veel werk maar je maakt zo’n groot en belangrijk verschil!

Over de Zonnebloem
De Zonnebloem is er al ruim 70 jaar voor mensen met een fysieke beperking voor wie dagelijkse zaken niet vanzelfsprekend zijn. Onze vrijwilligers laten zien dat er véél meer mogelijk is! Met aandacht, activiteiten, vakanties en betere mobiliteit en toegankelijkheid. Er kan zoveel meer dan je denkt.

Neem voor meer informatie contact op met: Daniëlle van der Kwartel van Nationale Vereniging de Zonnebloem, afdeling Westerblokker tel 06-11094938 e-mail: dvdk1969@gmail.com

 

Reacties