Zwemles vanaf 4½ jaar
zaterdag 27 januari 2024

Met een jong team van vaste zwemonderwijzers worden kinderen opgeleid voor het A, B, en C diploma. Wij vinden dat een goeie zwemvaardigheid vanzelfsprekend moet zijn…

Onderscheid en visie
De Zwemschool werkt tijdens de zwemlessen met vaste zwemdocenten voor zijn leerlingen, de groepjes zijn klein en alles gebeurt in een veilige omgeving voor de kinderen in een watertemperatuur van 31C.

Speciale aandacht
Voor kinderen die speciale aandacht nodig hebben kunnen wij voor een passende oplossing zorgen. Bijvoorbeeld in kleine groepjes of zelfs voor privé zwemles kunt u bij ons terecht. De locatie Hoogwoud is 7 dagen per week geopend.

Voordelen tijdens de zwemopleiding
Kinderen worden opgeleid in “dieper” water, hierdoor doen zij heel veel bewegingservaring op, dit zorgt ervoor dat de kinderen de zwemslagen sneller onder de knie krijgen en snel van een eventuele waterangst af zijn.

Kijklessen
Om de ouders op de hoogte te houden van de zwemvorderingen van hun kinderen organiseert de Zwemschool regelmatig een kijk les dit zorgt voor een helder en duidelijk beeld over het zwemniveau van het kind. Het contact met de ouders is voor ons zeer belangrijk.

Versnel zwemcursus vanaf 5 jaar
2x per jaar start de Zwemschool een versnel zwemcursus, in het voorjaar en het najaar. Deze cursus zorgt ervoor dat uw kind veel sneller zijn/haar zwemdiploma kan halen. Buiten de reguliere zwemles zwemmen de kinderen dan extra tijdens de vakantie periode in kleine groepjes, het resultaat is geweldig.

Zwemschool Jos Koelemeijer is gevestigd op Sport- en recreatieterrein de Weijver 2 in Hoogwoud (de reistijd van Hoorn naar Hoogwoud is slechts 12 minuten), Tel. 0226- 352131, www.zwemschooljoskoelemeijer.nl

Reacties