I Weight 10 jaar
zondag 04 februari 2018

De praktijk, die aangesloten is bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland, is in oktober van het vorig jaar verhuisd van Bovenkarspel naar Hoorn en daarbij heeft Ingrid ook een nieuwe draai aan haar dienstverlening gegeven. Zij komt desgewenst nu ook bij u aan huis. Geen gedoe met vervoer of oppas. 

Maar mocht u toch liever bij Ingrid afspreken, dan is dat uiteraard ook mogelijk. Weinig eten is niet de oplossing voor mensen met overgewicht. Verkeerde of onbewust ingesleten eet- en gedragspatronen zijn vaak de reden waarom het moeilijk is af te vallen en op gewicht te blijven. Ingrid helpt u deze gewoonten te doorbreken. Niet met crash-diëten, standaard menu’s of afslankpreparaten maar met praktische adviezen over volwaardige en gezonde voeding.

Gezond leven is een kwestie van organiseren en keuzes maken. Een gezond gewicht is voor iedereen mogelijk. Met de persoonlijke aandacht en begeleiding van I-Weight als steuntje in de rug. Leuke bijkomstigheid is ook nog dat vele zorgverzekeraars de BGN-gewichtsconsulente vergoeden in hun aanvullende pakket. Voor meer informatie : www.i-weight.nl 

Reacties