Adverteren in West Friesland
 • In iedere uitgave van Weekblad Zondag, in de volksmond de
  rode Zondagskrant genoemd, staan advertenties vanAdverteren in West-Friesland zeer uiteenlopende branches en bedrijven. Logisch want met deze regionale krant heeft de adverteerder elke zondag een enorm bereik, niet alleen in Hoorn en Enkhuizen maar in geheel West-Friesland
  . Dat maakt adverteren voor iedereen bereikbaar! Sommigen noemen de krant een echt Hoorns Nieuwsblad maar we zijn veel meer!
   
 • Met een oplage van 89.100 exemplaren komt Weekblad Zondag wekelijks onder de ogen van ruim 200.000 lezers en is adverteren in West-Friesland met slechts één uitgave al te realiseren. Adverteren in Hoorn, Enkhuizen, Medemblik of Obdam? Kortom, met Weekblad Zondag bereikt u meer.
   
 • Uit het laatste onderzoek naar mediabeleving, gehouden door TNS/NIPO, blijkt dat reclame op televisie, radio en internet de consument het meest irriteert. Reclame-uitingen in de winkels én in huis-aan-huisbladen het minste.
   
 • Het totale bereik (13+) van huis-aan-huisbladen is met 92% het hoogst van alle reclamedragende media, gemiddeld leest 80% van de huishoudens een huis-aan-huisblad en met name op de zondag. Iedereen leest huis-aan-huisbladen; opleiding van laag tot hoog, man of vrouw, inkomen van laag tot hoog en leeftijd van 13 tot 65+.
   
 • Het huis-aan-huisblad is het meest gewaardeerde medium voor de consument; deze kan zich het meeste vinden in zijn of haar huis-aan-huisblad, neemt rustig de tijd om hem te lezen (ontspanning), is bereid om naar aanleiding van het lezen tot actie over te gaan en praat over artikelen in zijn of haar sociale omgeving.
   
 • Wilt u meer informatie over adverteren in Weekblad Zondag klik dan op een van de volgende links: FamilieberichtenFelicitatieGewone advertentiesPersoneelsadvertentiesZettertjesAdvertentie uploaden