Gewone advertenties
  • Het bereikmoment is perfect. Naast een kleine verspreiding op de zaterdagmiddag valt ruim 85% van de oplage op de zondagochtend voor 10.30 uur op de mat. Juist op zondag zijn de lezers ontspannen en nemen zij ruim de tijd voor het lezen van de krant. De beslissingen over grote aankopen worden veelal op de zondag genomen. Waar gaan we heen op vakantie, welke auto kiezen we maar ook waar wonen we het liefst. Veel ‘huizenzoekers’ gaan op zondag aan de hand van Weekblad Zondag langs diverse geadverteerde objecten.
     
  • Wij zijn ons er terdege van bewust dat uw advertentie ook uw visitekaartje is. Of u zwart/wit of full color in West-Friesland wilt adverteren, een hele pagina of een rubrieksadvertentie, alles is bespreekbaar. Zelfs een combinatie van adverteren en redactioneel is mogelijk. Adverteren in Weekblad Zondag is effectief door de hoge oplage, de prima redactie-/advertentiemix en de hoge respons.
     
  • U kunt via onderstaande calculator zelf globaal uitrekenen wat uw advertentiekosten zullen zijn. Indien u meer informatie wilt over de diverse mogelijkheden, vul het informatieformulier dan zo volledig mogelijk in en wij nemen contact met u op.

  • Voor tarieven en technische gegevens verwijzen wij u naar Tarieven & technische gegevens 2024

  • Wilt u direct een advertentie naar ons toesturen dan kunt u dat doen via Advertentie uploaden

Tarievencalculator

Kostenindicatie € 0,00 per plaatsing, excl. BTW (21%) en inclusief zet- en opmaakkosten.

Breedte in mm
Hoogte in mm
Aantal plaatsingen
Kleuren
Pagina