Personeelsadvertenties
  • Elke week worden er in Weekblad Zondag een aantal pagina’s gereserveerd voor personeelsadvertenties. De oplage van wekelijks 89.100 exemplaren en de hoge attentiewaarde van Weekblad Zondag maken het mogelijk dat uw vacature snel kan worden ingevuld.                                                                
  • Wij hanteren voor personeeladvertenties het speciale tarief van € 0,72 per millimeter (ongeacht het aantal af te nemen millimeters). Daarnaast komt de in Weekblad Zondag geplaatste vacature twee weken op onze website te staan onder 'personeelinderegio.nl'.

  • Personeelsadvertenties kunnen door u zelf worden aangeleverd, bij voorkeur als PDF-bestand. Het is ook mogelijk dat onze eigen professionele opmaakstudio uw advertentie maakt. In dat geval levert u de losse onderdelen, zoals tekst, logo en eventueel fotomateriaal bij ons aan. Als de advertentie gereed is sturen wij u een drukproef per mail. Na uw akkoord gaan we over tot plaatsing van de advertentie. Deze extra service is geheel gratis, u betaalt bij Weekblad Zondag alleen de plaatsingskosten.
     
  • Zoekt u personeel in West-Friesland? Dan is Weekblad Zondag uw partner. Neem de proef op de som en maak alvast ruimte in uw agenda voor de sollicitatiegesprekken. U kunt uw reservering of eventuele vragen naar ons mailen via personeel@weekbladzondag.nl of uw advertentie direct naar ons toesturen met het uploadformulier

Tarievencalculator

Kostenindicatie € 0,00 per plaatsing, excl. BTW (21%) en inclusief zet- en opmaakkosten.

Breedte in mm
Hoogte in mm
Aantal plaatsingen
Kleuren
Pagina