12e Korenfestival
dinsdag 09 januari 2018

Naast optredens die het koor zelf verzorgt, zijn er ook optredens van Ontroerend Goed uit Wormerveer en een heel enthousiast popkoor “Join’s Meeting” uit Wieringermeer. U leest het goed, er worden niet alleen smartlappen en Nederlandstalige nummers gezongen. Ook de liefhebber van Engelstalige popmuziek komt aan zijn of haar trekken. Ontroerend Goed en het Swaegh Zingt koor zingen trouwens niet alleen maar smartlappen. 

Zij brengen ook liedjes van onder andere Guus Meeuwis, ABBA, Benny Nijman en Andre Hazes jr. Popkoor “Join’s Meeting” zingt o.a. Iedereen is van de wereld, Earth song en Don't worry bout me. Voldoende variatie dus. Swaegh Zingt (voorheen Swaeghs Smartlappenkoor), is in de loop der jaren uitgegroeid tot een enthousiast en harmonieus koor waar met veel plezier naar gekeken en geluisterd wordt. De publieke belangstelling neemt dan ook bij elke optreden steeds weer toe. Het koor zal haar uiterste best doen om het publiek muzikaal te vermaken.

Ook Ontroerend Goed en Popkoor Join’s Meeting zullen zich niet onbetuigd laten, en als klapstuk zal onze eigen accordeonist Simone Beerepoot deze middag afsluiten, dus het beloofd niet alleen een gezellige maar ook een geweldige middag te worden. Middag? Jawel, want het festival duurt van 14.00 uur tot ???? uur. De zaal van de Witte Valk aan de Dorpstraat 175 in Zwaag gaat open om 13:30 uur en voor alle duidelijkheid; DE ENTREE IS GRATIS.

Reacties