180 fietsen krijgen een 2de leven
dinsdag 12 juni 2018

’T Freem is onderdeel van Esdégé Reigersdaal en biedt aan mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking een arbeidsmatige dagbesteding. Deze oude fietsen worden momenteel door de medewerkers volgens de leerlijnen opgeknapt voor een tweede leven.

“Vorig jaar is deze actie voor het eerst gestart en toen werden er ruim veertig fietsen opgehaald. Dat we dit jaar ruim vier keer zoveel zouden ophalen is echt boven alle verwachtingen. Via deze samenwerking maken we veel mensen blij en dragen we zo ons steentje bij aan een duurzame wereld”, aldus Mike van Vliet van E-bike Store Hoorn. Ook Frank Spil, cliëntbegeleider van ’T Freem, vertelt enthousiast over deze actie; “Wat zijn we enorm blij met dit prachtige gebaar.

We moeten alleen nu ruimte maken in onze werkplaats, want zoveel fietsen hadden eigenlijk niet verwacht. We zijn ook blij met de samenwerking van E-bike Store Hoorn die ons hebben geholpen om alle fietsen in ontvangst te nemen en te bezorgen bij onze werkplaats. Via deze weg willen we alle mensen enorm bedanken die hun oude fiets geschonken hebben. Wij zijn er erg blij mee”, aldus Frank Spil van ‘T Freem.

Reacties