20 jaar Beauty Planet
vrijdag 15 september 2023

Het hoofdthema van de dagen is huidverbetering en (permanente) make-up. Beauty Planet is uitgegroeid tot een toonaangevend instituut en kliniek op hoog niveau. Tijdens de Open Dagen kun je kennismaken met verschillende huid verbeterende behandelingen, een huidscan laten maken en je laten opmaken met de mineralen make-up van Cent pur Cent. Een expert van Cent pur Cent uit België zal de make-up demo verzorgen.

Demonstraties
Er zullen demonstraties plaatsvinden en je krijgt de kans om alles zelf uit te proberen, zodat je een compleet beeld krijgt van wat Beauty Planet te bieden heeft. Wil je deelnemen aan de Open Dagen? Meld je dan snel aan (telefonisch of per mail info@beautyplanet.nl) voor een gratis anti-aging behandeling met pH Formula of de PRX treatment. Je kunt ook een gratis huidscan laten maken door een huidtherapeut of je inschrijven voor een make-up demo van Cent pur Cent. Een expert van pH Formula geeft gratis huidadvies en je ontvangt 20% korting op alle gezichtsverzorgings-producten van het huismerk (de kortingen gelden op beide dagen).
Heb je vragen over permanente make-up? Dan kun je terecht bij Noortje, die je ook kan helpen met het voortekenen van permanente make-up wenkbrauwen. Bovendien is er een speciale korting op permanente make-up wenkbrauwen. Wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt. Maar ook als je gewoon wilt langskomen om alles te bekijken en te ervaren, ben je natuurlijk van harte welkom.

Heerlijk ontvangst
Bij binnenkomst word je hartelijk ontvangen met koffie, thee of cappuccino, en worden hapjes en drankjes geserveerd. Als attentie ontvang je tevens een leuke verrassing met kortingsbonnen om mee naar huis te nemen.

Tijdens de Open Dagen kun je profiteren van eenmalige sensationele aanbiedingen en maak je kans op fantastische prijzen. Mis deze Open Dagen niet en ontdek de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van beauty.

Beauty Planet is gevestigd op Zesstedenweg 112 in Grootebroek. Voor meer informatie kun je bellen naar T. 0228-522534 of de website www.beautyplanet.nl bezoeken.

Reacties