20 jaar VSDV Transport
zaterdag 27 april 2024

Met een wagenpark van 700 vrachtwagens, 1.100 enthousiaste medewerkers, 250 partners en 100.000 m2 warehouse is geen transport gerelateerde vraag meer te gek!

Wie is VSDV?
Van Straalen de Vries is een logistiek familiebedrijf dat geboren is vanuit ondernemerschap. Door de jaren heen hebben zij zich ontwikkeld tot dé vervoerder van ondernemend Nederland. “We voelen ons sterk verbonden met onze klanten en denken mee. We bouwen transporthubs om de lijnen kort te houden, zoeken samenwerking met lokale transportondernemers om ons bereik binnen Nederland te optimaliseren en lopen voorop als het gaat om groen stadstransport.”

Bij groen stadstransport kunt u denken aan het combineren van stromen om zo efficiënt mogelijk het stadshart te bereiken. Hierbij wordt gebruik gemaakt van elektrische voertuigen waarmee u zero-emissie stadslogistiek (ZES) in de stadskern behaalt.

Open dag
Ter ere van het 20-jarig bestaan opent VSDV Transport op zaterdag 25 mei voor iedereen die interesse heeft haar deuren. Deze open dag wordt gehouden op de hoofdvestiging aan de Marowijne 2 te Zwaag.

De open dag begint om 10.00 uur en eindigt om 14.00 uur. Het belooft een geweldige dag te worden voor jong en oud. Er is een vol programma met niet alleen een rondleiding over het terrein langs de verschillende transportsoorten, maar ook door het warehouse en langs de oldtimer collectie. Ook wordt deze middag voorzien van muziek en activiteiten.

Het is voor deze dag wel noodzakelijk om je aan te melden. Zo kunnen we met iedereen rekening houden. Meld je hier aan https://vsdv.nl/opendag/

Reacties