20-jarig jubileum
vrijdag 28 juni 2024

Ingevlogen met een privé helikopter opende zij de deuren van het gloednieuwe theater. Het Park kijkt terug op een memorabel 20-jarig jubileum.

Hoorn en West-Friesland werd een groot regionaal podium rijker! Het nieuwe gebouw had de juiste faciliteiten, zoals meer stoelen in de zaal voor bezoekers en ruimte in de coulissen voor artiesten. Dit maakte het gebouw een aantrekkelijke plek voor bijvoorbeeld grote musicalproducties en amateurverenigingen.

Ondanks de grote uitdagingen van afgelopen jaren, zoals de recessie, energiecrisis en coronapandemie, is Het Park stabiel gebleven én kan het mede dankzij goede bezoekcijfers en steun van de gemeente investeringen doen in het gebouw. Deze zomer worden de stoelen in de Hamletzaal vervangen en krijgt de Othellozaal nieuw licht. Het Park kan daardoor meer bezoekers een fijne theaterervaring geven en is hiermee klaar voor de toekomst.

Pop-up Podium
Het Park viert haar verjaardag middels de introductie van een gloednieuw concept: Het Park Pop-up Podium. De komende jaren gaat Het Park oppoppen op verschillende plekken in Hoorn. Directeur Roel Vente vertelt: “Op deze manier laten we bezoekers op een nieuwe manier kennis maken met theater. Laat u verrassen en beleef iedere keer een unieke ervaring op een andere locatie in Hoorn.”

Klapstoelkabaret
Het nieuwe theaterseizoen van Het Park wordt op zondag 8 september geopend met de allereerste editie van het Park Pop-up Podium, namelijk: Klapstoelkabaret. In dit razend populaire concept reizen cabaretiers door heel Nederland met een uitklapbaar podium dat overal kan worden neergezet. De exacte locatie waar het Klapstoelkabaret in Hoorn gaat plaatsvinden, is nog een verrassing…
Dit unieke event maakt u mee voor slechts € 15,- per kaart. Let op: er is beperkt plek. Meer informatie en kaartverkoop via www.hetpark.nl.

Reacties