32ste editie Wijkenlopen
dinsdag 11 april 2023

Op de zeven woensdagavonden daarna is er elke week een Wijkenloop in een andere wijk. Elke wijkenloop begint traditioneel met een speciale loop voor kinderen; de Kidsloop. Nog niet fit genoeg voor de Wijkenlopen? Volg dan eerst de loopcursus.

Meedoen met een enkele Wijkenloop
U kunt in mei en juni deelnemen aan alle acht de Wijkenlopen of het per Wijkenloop bekijken. Wilt u meedoen met een enkele Wijkenloop? Kosten voor 1 loop zijn € 4,50 zonder medaille en € 5,- met medaille. U kunt zich ter plekke vanaf 18.30 uur inschrijven. Het parcours is 2,5 kilometer en het parcours kan 1, 2, 3 of 4 keer gelopen worden.

Stempelkaart voor alle Wijkenlopen en tijdwaarneming
Wilt u aan alle 8 de Wijkenlopen meedoen? Dan is het voordeliger om een stempelkaart te kopen voor € 30,- U krijgt hiervoor ook een t-shirt. Daarnaast wordt uw tijd via MYLAPS bijgehouden. Dit is een digitale tijdwaarneming; u kunt uw gelopen tijd online vinden aan de hand van uw startnummer. Inschrijven kan tot en met 17 april.

Kidsloop
Speciaal voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar is er de kidsloop van 500 meter. Ook kinderen mogen het parcours maximaal 4 keer lopen. De kidsloop vindt plaats op dezelfde dagen, voorafgaand aan de Wijkenlopen. Starttijd 19.00 uur. Kosten € 2,50. Dis is voor alle 8lopen inclusief 1 medaille. Uw kind mag hiervoor net zo vaak meedoen als hij of zij zelf wil.

Alle wijkenlopen op een rij
10 mei Kersenboogerd, startplaats. 17 mei Risdam-Noord HSV sport. 24 mei Binnenstad, V.V. Hollandia. 31 mei Risdam – Zuid, A.V. Hollandia. 7 juni Grote Waal, Kanovereniging Flevo. 14 juni Risdam – Zuid, IKEC Hoorn Scheerder. 21 juni Zwaag, S.V. Westfriezen. 28 juni Hoorn-Noord, Hoornse Ren en Toerclub.
Meer informatie; www.hoornbeweeg.nl

Reacties