Al 25 jaar gastvrij
zaterdag 28 oktober 2023

De eigenaren, André en Daniëlle Vloeijberghs, kijken met veel voldoening terug op het avontuur dat zij 25 jaar geleden zijn begonnen. Ze zijn buitengewoon trots en dankbaar dat ze deze mijlpaal hebben bereikt en kunnen delen met hun fantastische team.

Ons motto
Elke dag zijn ze nog steeds aanwezig in het restaurant, waar kwaliteit, sfeer, smaak en gastvrijheid altijd centraal staan. Het motto is eenvoudig: "Zoals wij het zelf fijn vinden, zo brengen we het ook over op onze gasten." Deze gasten zijn van onschatbare waarde, en via deze weg willen ze u hartelijk bedanken voor het vertrouwen. Ze hopen u nog vaak te mogen verwelkomen.

De menukaart in de brasserie is speels en geïnspireerd door smaken van over de hele wereld. Veel van de gerechten zijn beschikbaar in zowel standaard als kleinere porties. Met de winter in aantocht worden ook de wildgerechten aan het menu toegevoegd.
"Omdat we jarig zijn, trakteren we graag. Houd de sociale media-kanalen in de gaten voor leuke acties en aanbiedingen, maar bovenal nodigen we u uit om ons te bezoeken en de warmte van ons team, de heerlijke gerechten en de sfeer in onze brasserie te ervaren," zegt André.

Nieuwe look

"In verband met het jubileum krijgt onze zaak een nieuwe look," vervolgt André. "Eind maart 2024 gaan we voor 3 weken dicht om de boel flink op zijn kop te zetten. Wij gaan andere kleuren gebruiken, het meubilair wordt vernieuwd en ook de bar wordt vervangen. Tevens zullen we nieuwe gewaagde en speelse hoekjes gaan creëren. Ook de keuken wordt in de veranderingen meegenomen en zal een opfrisbeurt krijgen. Na 3 weken is ‘d’Oude Veiling 2.0’ klaar maar uiteraard wel met het knusse sfeertje wat u van ons gewend bent."

Bent u nieuwsgierig geworden? U bent van harte welkom in de prachtige brasserie, waar ze al 25 jaar genieten van het bereiden van heerlijke gerechten en het verwelkomen van gasten. Samen met het team streven ze ernaar om u een onvergetelijke culinaire ervaring te bezorgen. Tot snel! De brasserie is 7 dagen per week geopend voor lunch en diner.

Brasserie D’Oude Veiling, Dorpsstraat 93 in Zwaag, T. 0229-216612, www.d-oudeveiling.nl

Reacties