Alles voor uw interieur op één adres
maandag 04 december 2017

Voor veel mensen is het moeilijk de juiste indeling, kleur en materialen voor hun woning te vinden. Noord-West Interieurs biedt u graag een interieuradvies aan. Zij helpen u op weg om de optimale indeling, juiste kleur, vloeren, gordijnen en zelfs behang voor uw huis te vinden. 

Bij Noord-West vindt u echte sfeermakers voor elk seizoen. Of het nu gaat om behang of nieuwe gordijnen. En denk ook eens aan een vloerkleed; trendy en eigentijds. Bij Noord West Interieurs vindt u een brede collectie van topmerken zoals Brinker Carpets, Orient Compagny en Osta Carpets.

Echte blikvangers zijn ook de vele soorten vloeren bij Noord-West. Planken-, laminaat of tegelvloer aan u de keuze en leverbaar in elke woonstijl. Leverbaar in klassieke, moderne, sportieve uitvoeringen. Ook zijn er marmoleum vloeren, die de sfeer in een ruimte echt bepaalt. Ook voor binnen- en buitenzonwering kunt u bij Noord West Interieurs terecht.

Aan u de keuze uit knik- en uitvalschermen, shutters, rolgordijnen en nog veel meer. Noord-West Interieurs vindt u in de Lange Kerkstraat 22 in Hoorn tel. 0229-218610. Geopend op vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Zie ook www.noordwest.info 

Reacties