Alzheimer Nederland West-Friesland zoekt secretaris
zaterdag 03 april 2021

Zij organiseert activiteiten op het gebied van ondersteuning en belangenbehartiging voor mensen met dementie en hun mantelzorgers. Het bestuur is op zoek naar een secretaris die het vrijwilligerswerk bij de afdeling met veel plezier wil uitvoeren.

Werkzaamheden secretaris
De secretaris organiseert en bereidt de bestuursvergaderingen voor, in samenwerking met de voorzitter. Daarnaast zorgt hij of zij voor de notulen van deze vergaderingen. Ook het verzorgen van de secretariële post, mail en telefoon behoort tot de taken. Samen met het dagelijks bestuur is de secretaris verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het activiteitenplan.

Wat de afdeling biedt
De afdeling West-Friesland biedt een collegiaal bestuur dat samen met de nieuwe secretaris de uitdaging aangaat de administratie op orde te houden. Daarnaast organiseert Alzheimer Nederland diverse trainingen voor de vrijwilligers en via het Vrijwilligersplein is handige informatie beschikbaar. Ook is er ondersteuning van de coördinator Regionale Activiteiten. Reiskosten en andere gemaakte kosten worden vergoed en natuurlijk is het vrijwilligerswerk bij Alzheimer Nederland een mooie aanvulling op het Curriculum Vitae.

De werkzaamheden vragen gemiddeld zo’n 2 à 3 uur per week. Wie interesse heeft en meer wil weten, kan een mail sturen naar de huidige secretaris van de afdeling: west-friesland@alzheimer-nederland.nl 

Reacties