Atlantic Duikcentrum 25 jaar
zondag 06 juni 2021

In West-Friesland is Atlantic Duikcentrum hét adres wanneer je goed wilt leren duiken of snorkelen. Met een duikbrevet op zak heb je het hele jaar door een vakantiegevoel vanwege de vele duiklocaties in Nederland. In onze winkel geven wij iedereen een goed advies voor de aanschaf van snorkel- en duikmaterialen.

Vanwege Corona hebben we lang stil gestaan maar nu is het weer lekker druk. Deze zomer verzorgen wij op zaterdagochtend, tussen 10:00 uur en 11:00 uur, lessen in zwembad het Molenbad in Wognum.

2e generatie duikers
Het is ook leuk dat inmiddels een 2e generatie duikers de weg naar ons duikcentrum weet te vinden. Kinderen waarvan de ouders bij ons hebben leren duiken die nu ook hun duikbrevet willen halen. Soms kinderen van een jaar of 10 die een introductieduik hebben gedaan en weer 10 jaar later zeggen nu wil ik een complete duikopleiding doen. Regelmatig hebben we ondernemers die bij ons duiklessen volgen en ook vragen of we de BHV trainingen op hun bedrijf kunnen verzorgen, puur omdat ze weten dat de kwaliteit goed is. Wij gaven al duik gerelateerde EHBO opleidingen maar in de laatste 10 jaar zijn wij uitgegroeid tot een volwaardig erkend BHV Centrum. Ook dat begint weer lekker te lopen.
In het weekend van 4-5 september gaan we ons jubileum vieren voor leden van ons duikteam met een gratis barbecue en we hopen hieraan voorafgaand veel oud leerlingen te zien tijdens een gezellig hapje en drankje.

Details zijn tegen die tijd te vinden op onze facebookpagina en website.

Atlantic Duikcentrum, De Factorij 35F in Zwaag, T. 0229-274306. www.uwbedrijfshulpverlener.nl

Reacties