Bandexamens Wado Ryu Karate bij Beverly Gym geslaagd
zondag 11 februari 2018

Bandexamens Wado Ryu Karate bij Beverly Gym geslaagd. Afgelopen zaterdag gingen een aantal van de heren en dames Wado Ryu Karateka’s van Beverly Gym in Hoorn op voor hun volgende Kyu graad. Tijdens de les, waarin geëxamineerd werd door Sensei Jack en Sensei Anton met assistentie van Daniel  De examenkandidaten en de andere aanwezige Karateka’s lieten goed traditioneel Wado Ryu Karate zien.

Mooie standen, goede aanhaalposities en een krachtige uitvoering met de nodige Kime (kracht op het goede moment) en natuurlijk het voor Wado Ryu zo kenmerkende Taisabaki, het lichaamsmanagement. 
Afgesloten werd met het lopen van de benodigde Pinan Kata’s met z’n allen. Geweldig om dit in zo'n mooie en ontspannen sfeer met elkaar te beleven. Iedereen kwam tot z'n recht. En Sensei Jack zei terecht; ‘iedereen assisteert hier elkaar, we leren allemaal met en van elkaar.

Na de koffiepauze maakten de examinatoren bekend dat de volgende karateka’s geslaagd zijn : Ruben Buters 7e Kyu Gele band, Christijan Verburgt 6e Kyu Oranje band, Loek de Jong 7e Kyu Gele band met eer. Ook was er nog een verrassing voor Vanessa de Jong. Deze zeer ervaren wedstrijdkarateka traint nu een al tijdje traditioneel Wado Ryu bij Beverly Gym en werd verrast met een bijzondere promotie tot 6e Kyu Wado Ry Karate. Zoals Nick zei; ‘we trainen hier van jong tot iets ouder, en allemaal met elkaar.’ En vervolgens werd er nog met veel plezier hard doorgetraind door alle Karateka’s. Als u daar ook bij wilt horen kijk dan eens op www.beverlygym.nl

Reacties