"Beleef de sensatie van de triatlon met Start2tri Hollandia"
woensdag 10 januari 2018

De cursus van 13 weken combineert zwem-,loop-,fietstrainingen die de beginnende triatleet klaarstoomt voor deelname aan de 1/8 Triatlon van Heerhugowaard (500 m zwemmen, 20 km fietsen en 5 km hardlopen). Haalbaar voor eenieder die een redelijke basisconditie heeft. 

Wat kunnen de deelnemers verwachten? • Startbijeenkomst op zaterdag 17 februari 2018 van 15:00 – 16:30 uur in de kantine van Hollandia op de atletiekbaan op de Blauwe Berg in Hoorn. • Workshops over voeding, fietsonderhoud en triatlonmaterialen. • Gericht trainingsprogramma voor 1/8e triatlon met zwem-, fiets-, loop- en combinatietrainingen • Begeleiding van de trainingen door ervaren en gediplomeerde (triatlon)trainers.

Wat kost het? De cursus van drie maanden kost in totaal € 95,= (inclusief je inschrijfgeld voor de Stad van de Zon Triatlon Heerhugowaard t.w.v. € 25,50) Meer informatie en aanmelden Op de Triatlon Hollandia website is er een link beschikbaar naar de flyer met meer informatie: http://www.triatlonhollandia.nl/start2tri/.

Aanmelding is mogelijk door het aanmeldingsformulier op www.triatlonhollandia.nl. Maximum aantal deelnemers 20. Vragen? Bel of email met Remco Geltink (0625496674 of remco.geltink@quicknet.nl). 

Reacties