Benvenuto Portofino
donderdag 04 april 2024

Al meer dan 13 jaar bekend in de omgeving bieden zij overheerlijke Italiaanse specialiteiten die dagelijks vers en met liefde worden bereid.

Pierpaolo
De keukenbrigade, onder leiding van de gepassioneerde Pierpaolo Marongiu, staat garant voor een culinaire ervaring die uw smaakpapillen zal verrassen. Van verse vlees- en visgerechten tot huisgemaakte pasta's, pizza's en verrukkelijke desserts. Het uitgebreide assortiment wordt met de beste ingrediënten bereidt.

Vegetarisch en glutenvrij
De nieuwe menukaart van Portofino biedt authentieke Italiaanse gerechten welke ook vegetarisch en glutenvrij te bestellen zijn. Combineer uw gerecht met een van de heerlijkste Italiaanse wijnen en waan uzelf in mediterrane sferen.

Geen zin om uit te gaan?
Geen probleem! Portofino biedt afhaal- en bezorgmogelijkheden aan binnen Hoorn en omgeving. Bestel via de eigen website (www.pizza-portofino.nl) en ontvang een gratis drankje bij uw bestelling! De enige echte Portofino is dagelijks geopend van 13.00 uur tot 22.00 uur. Vergeet niet te reserveren via 0229-840271 om teleurstelling te voorkomen.

Pierpaolo en zijn team kijken ernaar uit u te verwelkomen bij de lekkerste Italiaan van Hoorn! Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en speciale aanbiedingen door Portofino te volgen op Facebook (Portofino Hoorn). Ook voor catering- en evenementen kunt u bij hen terecht. Informeer gerust naar de mogelijkheden!
Portofino, Nieuwland 24 in Hoorn, Tel. 0229-840271

Reacties