Bert Visscher 35 jaar solo
dinsdag 10 september 2019

Goede vakantie gehad?

Heerlijk. Een paar weken gevaren in Griekenland en als het even kan zit ik hier op Schiermonnikoog. Straks nog even een paar dagen met vrienden naar Italië en dan gaat het eind september weer los.  De vakantie was ook wel even nodig na twee lange seizoenen met daarbij ook nog optredens met het Noordpoolorkest en ook nog een fikse serie van Sneuwitje rond kerst.

Derde en laatste seizoen van jouw soloprogramma. Heb je er weer zin in?
Altijd. Het blijft een mooi vak om te doen, en heerlijk dat de zalen steeds zo goed vol zitten. En fantastisch dat deze voorstelling zo goed wordt ontvangen.

35 jaar solo. Best lang!
Jazeker, en daarvoor ook nog eens zo’n 5 jaar in de groep Filter. Dus al 40 jaar op het podium. Het wordt sowieso een bijzonder jaar want in maart 2020 sta ik voor de 100e keer in Koninklijk Theater Carré. En in Rotterdam in het Luxortheater wordt het met de serie in november erbij 138 keer. In Groningen zijn we de tel kwijt, maar dat moet al met al toch zo’n 200 keer  geweest zijn. Daar, in de Stadsschouwburg spelen we in april 2020 de laatste serie van deze voorstelling en nemen we het ook op voor tv.

Volgend jaar word je 60 jaar. Al enig idee wat je na dit programma gaat doen? 
Daar ga ik de komende tijd eens goed over nadenken.

Kaarten voor de voorstelling van Bert Visscher op dinsdag 24 september aanstaande (de voorstelling van woensdag 25 september is reeds uitverkocht!)) kunt u reserveren bij de kassa-medewerkers van Schouwburg het Park via tel. 0229 – 291000.

 

Reacties