Bike Supply Hoorn geopend
zaterdag 10 februari 2024

Als specialist in racefietsen, mountainbikes, gravel-en travelfietsen, is Bike Supply Hoorn trots om merkdealer te zijn van gerenommeerde merken zoals Scott en Wilier.

Verkoop en onderhoud
Of het nu gaat om de verkoop of het onderhoud van fietsen, het assortiment aan onderdelen van topmerken zoals Shimano, Sram en Campagnolo zorgt ervoor dat elke fiets in optimale staat blijft. Eigenaar Martijn van Vechgel begrijpt het belang van klantcontact: “Ik streef er naar om het juiste onderhoud aan je fiets te geven waarbij ik nauwgezet let op jouw individuele behoeften en de intensiteit van jouw fietsgebruik.”

Service
Naast fietsen biedt Bike Supply Hoorn ook een uitgebreide selectie helmen, kleding en schoenen aan inclusief producten van vooraanstaande merken zoals Gripgrab. Fizik, Evoc en Lazer. Kwaliteit en service staan hoog in het vaandel en Martijn streeft ernaar om u een prettige en servicegerichte winkel- en onderhoudservaring te bieden.

Voor het gemak van klanten van Bike Supply Hoorn is er gratis parkeergelegenheid bij het Sportcentrum aan de Holenweg waardoor een bezoek aan de winkel moeiteloos en handig is.

“En heb je net een pech-weekend achter de rug, kun je hier op maandag gelijk terecht vanaf 12:00 tot 19:30 uur! want voor je het weet staat het volgende fietsweekend alweer voor de deur,” voegt Martijn toe. Met een schat aan ervaring en een gloednieuwe winkel en werkplaats is Bike Supply Hoorn een toonaangevende bestemming voor fietsenthousiastelingen in de regio.

Bike Supply Hoorn, Holenweg 14a in Hoorn, Tel. 06 46 246 010

Reacties