Black Friday Voordeeldagen
zaterdag 18 november 2023

Wij maken ruimte voor de gloednieuwe 2024-collectie, tuinmeubelen vandaar deze super uitverkoop. Vanaf donderdag 23 november presenteren wij tot en met zaterdag 25 november de 2023-collectie tegen buitengewoon lage prijzen. U mag zelfs met ons onderhandelen en bieden op onze showroomsets, hoe leuk is dat. Ons uitgangspunt is dat we beiden tevreden zijn over de uiteindelijke prijs.

Al 44 jaar lang staat Hoek VT garant voor hoogwaardige tuinmeubelen van het topmerk 4 Seasons outdoor. Deze zijn niet alleen een aanwinst voor uw terras of serre in de zomer, maar trekken ook zeker tijdens de wintermaanden de aandacht.

Dus kom deze drie stuntdagen en profiteer van de onderhandelbare prijzen tijdens deze BLACK FRIDAY actie, inclusief normale voorwaarden zoals bezorging, snelle levering en garantie.

Hoek VT is tevens uw slaapspecialist met een uitgebreid assortiment matrassen, ledikanten en boxsprings. Ontdek in onze showroom diverse sets die de deur uit mogen met hoge kortingen, waaronder matrassen van Mline en Cadsand. Ook hebben wij de Merens matrassen met boxsprings van natuurlijke materialen. Keuze genoeg!

De BLACK FRIDAY showroom leegverkoop vindt plaats van donderdag 23 november tot en met zaterdag 25 november. We verwelkomen u graag tussen 10.00 uur en 17.30 uur. Geniet tijdens uw bezoek van een hapje en een drankje. Hoek VT is gelegen aan de Middenweg 4 in Bovenkarspel.

Wij kijken ernaar uit u te ontvangen. Voor vragen kunt u ons bereiken op tel. 0228-520791. Tot ziens in onze winkel! www.hoekvt.nl

Reacties