Breider Tuinmachines in Hoorn
vrijdag 13 april 2018

En dit alles uiteraard vergezeld met vele speciale voorjaarsaanbiedingen. Breider Tuinmachines heeft ook dit jaar weer een enorm assortiment aan tuingereedschappen in huis. De afgelopen periode werd hier gebruikt om de showroom weer ‘lente-klaar’ te maken. Hier vindt u alle tuinnieuwtjes overzichtelijk gepresenteerd en van vooraanstaande merken zoals Viking, Kubota, Stihl en Husqvarna.

Opvallend is de opmars van het elektrisch tuingereedschap. Niet alleen nam de capaciteit van de accu’s enorm toe, ook waar het gaat om gebruiksvriendelijkheid is vooruitgang geboekt. Zo is het elektrisch tuingereedschap o.a. veel stiller geworden en lichter. Ook is er een sterke uitbreiding van het assortiment met o.a. elektrische heggen- en snoeischaren, bladblazers, hogedruk reinigers, bosmaaiers en grasmaaimachines. 

Steeds vaker wordt ook de automatische robot ingezet voor optimaal gazononderhoud. Breider heeft niet alleen een breed assortiment, ook kunnen de medewerkers u uitstekend adviseren over het gebruik van deze handige apparaten. De jongste generaties zijn sterk en uitgerust met de nieuwste accu’s. En het installeren is nu ook in een handomdraai geregeld.

Een tuin die het wonen prettiger maakt of als buitenkamer voor de zomerperiode wordt ingezet. Omdat te kunnen realiseren is goed en professioneel tuingereedschap een must. Breider Tuinmachines in Hoorn weet alles van. Voor particulier én professionals.


U leest het. Ook voor de komende zomerperiode zijn er bij Breider Tuinmachines weer tal van noviteiten te zien. TIP: u kunt ook bepaalde tuinmachines huren, bijvoorbeeld een professionele terrasreiniger, voor een schone straat. Alle medewerkers heten u van harte welkom. Breider Tuinmachines vindt u aan de Elektronweg 4 in Hoorn op bedrijventerrein Hoorn ’80 tel. 0229-218113 of kijk voor meer info op website: www.breidertuinmachines.nl  

Reacties