Britt Sijs finaliste Miss Beauty Noord Holland
donderdag 12 april 2018

Zaterdag 3 maart was het zover: De casting voor ‘Miss Beauty of Noord-Holland’ in Van der Valk hotel Hoorn. Nog nooit had ik een casting meegemaakt en vond het daardoor best spannend. Ik liep binnen en zag tientallen mooie meiden, gekleed in een cocktailjurk zich aan de jury voor te stellen, in bikini te lopen en een Engelse vraag te beantwoorden. Ik was behoorlijk zenuwachtig voor alle drie de rondes.

Gelukkig kon ik leuk praten met de meiden die ook meededen aan de casting en vond ik al snel mijn plek. Aan het einde van de dag werden de finalisten voor dit jaar bekend gemaakt. Vol verbazing en trots liep in naar voren om de sjerp op te halen toen mijn naam werd genoemd. En nu begint het volgende traject. Onder de begeleiding van twee top meiden, Nadine Werkhove en Jeanine Ottenhof, worden ik en de andere 14 finalisten klaargestoomd om een fantastische finaleshow neer te zetten op 6 mei in Purmerend.

Hoofdsponsor is dan Lamare Beauty. Naast de uitslag van de finale, telt ook gedrag en inzet tijdens de activiteiten mee en dienen wij zoveel mogelijk stemmen te verzamelen om uiteindelijk de titel ‘Miss Beauty of Noord-Holland’ te veroveren. Ook zetten wij ons in voor het goede doel; de LINDA.foundation. Ik ben hiervoor een actie begonnen, waarbij je een eigen gekozen portrettekening kan winnen doormiddel van een loting.

Ik hoop hiermee mijzelf op presentatie gebied beter te ontwikkelen en andere meiden te inspireren om vooral jezelf te zijn en te blijven. Door niet bang te zijn ben ik gekomen waar ik nu ben, en daar ben ik erg trots op. Gunt u het mij om de titel te winnen? Help mij dan door ‘Poll Noordholland Britt’ te SMS’en naar 3010 (€1,10 per stem). Groetjes Britt.

Reacties