Buurtfestival Kersenboogerd
zaterdag 22 april 2023

Na een geslaagde en gezellige middag op het Aagje Dekenplein vorig jaar, keert het festival terug naar de Kersenboogerd. Dit jaar wil de gemeente Hoorn via het wijkprogramma Kansen voor de Kersenboogerd, het Buurtfestival terug laten komen. Zet het in je agenda.

Wat is er allemaal te doen?
Voor jong en oud is er genoeg te doen. Bezoekers konden vorig jaar wandelen over een kleedjesmarkt, er waren optredens, onder andere van stadsrapper Silcas en stadsdichter Levi Noë. Ondertussen kon je genieten van een lekker hapje zoals een visje, stukje pizza of een ijsje. Verder waren er ook meer dan genoeg kinderactiviteiten, zoals springen op een springkussen, tekenen, bouwen met lego en schminken. Aan het concept zal dit jaar weinig veranderen, behalve dat er nu een podium wordt opgebouwd waar talenten uit de wijk kunnen optreden. Daarbij is het gebruik van versterkte muziek mogelijk.

Oproep; Doe je ook mee?
Woon jij in de kersenboogerd, of heb je een bijzondere relatie met deze wijk en wil je graag jouw kunsten of talenten laten zien of horen op het Buurtfestival? Meld je dan aan! Ook wanneer je op andere manieren denkt een bijdrage te kunnen leveren voor deze gezellige middag ben je meer dan welkom.

Optreden op het open podium? Of wil je gewoon meehelpen om er een gezellige middag van te maken? Meld je dan aan via kersenboogerd@hoorn.nl

Reacties