Cultuur Hoorn opent je wereld
zaterdag 23 mei 2020

De deuren van veel culturele instellingen in Hoorn zijn helaas nog dicht, maar online zijn er velen 24 uur per dag geopend en is er een verscheidenheid aan digitale culturele diensten. Wat dacht je van de Museum tv, Troost Theater: theatertips voor thuis, een leerzaam webinar of een podcast over de Gouden Eeuw? Dit is slechts een klein deel uit het totale aanbod. Op onze website www.cultuurhoorn.nl vind je leuke en interessante ideeën die je wereld openen. Met dagelijks een nieuwe workshop, boekentip, podcast of andere online activiteit die je makkelijk thuis kunt volgen.

Maar het liefst gaan we natuurlijk weer snel open. We missen onze bezoekers, onze leden en leerlingen, het publiek en het persoonlijk contact. Binnenkort hopen we iedereen weer te verwelkomen. Uiteraard veilig met 1,5 meter afstand en met inachtneming van alle maatregelen van het RIVM. We houden ons aan alle protocollen en richtlijnen vanuit de branche organisaties en de Gemeente Hoorn. 
De Bibliotheek Hoorn is zeer verheugd te melden dat zij op donderdag 14 mei weer (beperkt) open gaat. Ook andere culture instellingen zijn druk bezig met voorbereidingen om per 1 juni zeer beperkt weer open te gaan. Zo gaat Theater het Pakhuis kleine voorstellingen en activiteiten organiseren en gaat Schouwburg het Park weer open voor kleine vergaderingen tot dertig personen. Ook de Vue Hoorn, Cinema Oostereiland en de Hoornse musea bereiden zich voor om beperkt open te gaan.

Wil je op de hoogte blijven van alle (online) activiteiten van Cultuur Hoorn en wanneer we weer open zijn? Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief op onze website.


Cultuur Hoorn: onbeperkt toegang tot de beste cultuur van de stad
Cultuur Hoorn is een samenwerking tussen alle culturele organisaties in Hoorn. Professionals die hun passie voor cultuur graag delen. Ons doel is om Hoorn als aantrekkelijke culturele stad nog meer onder de aandacht te brengen, zowel in de regio als landelijk. Wij ondersteunen en versterken bestaande initiatieven door meer samen te werken en starten nieuwe projecten om Hoorn als cultuurstad nog beter op de kaart te zetten.

Reacties