Daglicht in de zaal
zaterdag 11 november 2023

De zaal kan naar eigen wens of stijl worden ingericht met tafels en stoelen en/of met statafels.

Karel en Mariëtte
Sinds 1992 zijn Karel en Mariëtte Koppers de enthousiaste eigenaren, Karel als kok en Mariëtte als gastvrouw. In 2020 hebben zij het volledige interieur vernieuwd en uitgerust met een sfeervolle inrichting. Deze nieuwe look was klaar om door vele bezoekers ontdekt te worden echter toen kwam corona waardoor Chez Dick bijna 1,5 jaar dicht moest. Dit was voor iedereen een vreemde tijd en voor Karel en Mariëtte kwam het op een zeer ongelukkig moment. Ook de clubs konden er (tijdelijk) niet meer terecht. Gelukkig mocht na deze periode alles weer open maar er was toch het een en ander verandert. Sommige clubs hebben in deze periode een beslissing genomen om bijv. te stoppen of om op een andere plek samen te komen. Dit betekent dat er momenteel dus avonden beschikbaar zijn voor geïnteresseerden van (nieuwe) clubs om de clubavond bij Chez Dick te houden.


Veel mogelijk
Er is veel mogelijk bij Chez Dick. U kunt hier terecht voor uw bruiloft, receptie, jubileum, verjaardag maar ook voor een vergadering of andere bijeenkomst zoals cursussen. Chez Dick is befaamd om zijn heerlijke warme en koude buffetten, die ook voor gelegenheden op locatie besteld kunnen worden. Verder verzorgen wij diners, broodmaaltijden, high wines, hapjes en snacks.
Uw feest is bij ons altijd in goede en zeer ervaren handen en alle wensen zijn bespreekbaar.


Lichtkoepel
Kortgeleden is de grote zaal verbouwd en is er een grote lichtkoepel aangebracht. Hierdoor is er daglicht in de grote zaal wat een verrijking is voor het vieren van een feest. Karel en Mariëtte zijn er dan ook erg blij mee. “Het daglicht geeft de zaal toch net weer even een andere look,” aldus Mariëtte. “De mensen moeten het zelf komen ervaren. Dus heeft u iets te vieren? Laat het ons weten. Wij denken graag met u mee. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn altijd bereid om u rond te leiden en de mogelijkheden met u te bespreken.

Chez Dick, Ramen 10 in Hoorn, Tel: 0229-218658, info@chezdick.nl / www.chezdick.nl

Reacties