De Boet Dino Experience
zaterdag 20 juli 2024

En die vind je binnenkort in, jawel, Tuincentrum De Boet! Door het gehele tuincentrum staan vanaf 27 juli namelijk 3 weken lang levensgrote dino’s om te bewonderen. Mocht je nog een interactief uitstapje zoeken voor tijdens de vakantie, dit is ‘m!

Wist je dat de eerste dinosauriërs maar liefst 230 miljoen jaar gelegen ontstonden? Over een lange periode ontwikkelden zich duizenden verschillende soorten dinosauriërs, zowel plantetend als vleesetend. En die planten, daar staat het tuincentrum vol mee. Van tuinplant tot kamerplant, zelfs voor grote bomen kun je bij De Boet terecht. Zij vonden het tuincentrum dus een perfecte verblijfsplek voor zeven levensgrote dino’s gedurende de zomer.

Doe mee met de speurtocht
Op zeven verschillende locaties in het tuincentrum zijn vanaf 27 juli dus drie weken lang dinosaurussen te vinden. Ook zijn er bijbehorende speelgoedartikelen op de kinder-/speelgoedafdeling te verkrijgen. Zo scoor je de mooiste dinosaurusknuffels en puzzels. Bovendien kun je meedoen met een interactieve dino speurtocht. Je haalt je stempelkaart bij de Infobalie en het avontuur start meteen in de Buitenkas, waar je het tuincentrum binnenkomt. Als jij álle zeven voetafdrukken van onze dinosaurussen weet te verzamelen én je stempelkaart weer inlevert achter de kassa’s met jouw gegevens erop, maak je kans op een supertoffe dinoprijs!

Tot snel bij De Boet Dino Experience.

Tuin-, Sfeer- & Kluscentrum de Boet B.V., Oosterboekelweg 2a in Hoogwoud, Tel.:0226-352197

Reacties