De Buurtbrasserie wenst u een Vrolijk Pasen
vrijdag 02 april 2021

 

Door de coronamaatregelen bezorgen de vrijwilligers al maanden lang de maaltijden aan de deur, bij de mensen thuis. Met net zoveel passie als altijd. Om eenieder een beetje vrolijkheid te bezorgen in deze periode wenst het team van De Buurtbrasserie u een heel Vrolijk Pasen!

De Buurtbrasserie
De Buurtbrasserie is bedoeld om inwoners (inclusief gezinnen met kinderen) uit de wijk Kersenboogerd met een beperkt budget en die eenzaamheid ervaren, bij elkaar te brengen door middel van een diner in wijkcentrum Kersenboogerd. Vrijwillige koks bereiden elke week een gezonde maaltijd voor de deelnemers.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie over de Buurtbrasserie op onze website www.netwerkhoorn.nl of neem contact op met Maria van Nuland via m.v.nuland@netwerkhoorn.nl. U kunt ook bellen naar wijkcentrum Kersenboogerd via 0229-219966. Het is mogelijk om de maaltijden te betalen met de sport- en cultuurstrippenkaart 2021 van gemeente Hoorn.
Fotobijschrift; foto gemaakt door Selina Plank, Stichting Netwerk. Vlnr: achter; Froukje, Gerda, Anneke. Tweede rij: Fifi, Henna en Aga. Voor: Maria en Fieneke. Joke ontbreekt op deze foto.

 

Reacties