De Grote Zwaagse Optocht 2024
zaterdag 03 februari 2024

Dit jaar voorgegaan door Prins Drikus, samen met zijn Hofdames Jamy&Nadia en prinses Paulien. Prins Drikus is er, met zijn jarenlange (technische) ervaring meer dan klaar voor. Maar ook Jamy&Nadia hebben de nodige ‘ervaring’ opgedaan bij verschillende carnavalsgroepen.

Prins Drikus is middels een aantal commissies altijd bij de vereniging betrokken geweest wat hem tot Erelid van de vereniging heeft gemaakt. Deze extra, ondersteunende handen zijn van groot belang voor Het Masker. Dit jaar werd zijn inzet bekroond: Prins Drikus gaat bruisend van de energie, voorop in het feest wat hij graag samen viert met alle carnavalsvierders in de Leuttempel.

Zondag 11 februari
De Grote Zwaagse Carnavalsoptocht, gesierd met het predikaat Cultureel Erfgoed, start om 13.00 uur vanaf bedrijventerrein De Oude Veiling en duurt tot 17.00 uur. De prijsuitreiking is omstreeks 19.00 uur in De Witte Valk. Kijk voor meer informatie (over bereikbaarheid en parkeermogelijkheden op www.carnavalzwaag.nl (ook voor het live volgen van de prijsuitreiking!).

Reacties