De Johannes Passion is hier
zondag 22 maart 2020

Op 7 april 20.00 u. voert Soli Deo Gloria deze passie voor de 44e keer uit in de Oosterkerk. Een traditie die inmiddels tot het cultureel erfgoed van Hoorn gerekend mag worden.

In de Johannespassie laat Bach de evangelist Johannes het lijdensverhaal van Christus vertellen en laat hij zijn luisteraars dit muzikaal en dramatisch op een ongeëvenaarde manier meebeleven. Soli Deo Gloria staat onder leiding van Marcel Joosen en wordt begeleid door het Barokorkest Florilegium Musicum. De tenor Jan Willem Schaafsma neemt de rol van Evangelist/aria’s voor zijn rekening, de bas Hans de Vries vertolkt de rol van Christus. Daarnaast soleren de sopraan Hanneke de Wit, alt Eske Tibben en bas Daniël Vecht bij dit bijzondere concert.

Voorverkoop toegangskaarten via www.solideogloria-hoorn.nl Prijzen incl. programmaboekje € 31,50, € 29,50 en € 25,50 afhankelijk van plaats. Jeugd tot 21 jaar halve prijs. Toegangskaarten zijn aan de kerk verkrijgbaar vanaf 19.15 u. Meer info: Reinald van der Meer; 06-53795942 kaartverkoop@solideogloria-hoorn.nl

Reacties