De Nationale Voorleesdagen
zaterdag 13 januari 2018

‘Sssst! De tijger slaapt’is geschreven en geïllustreerd door Britta Teckentrup en is verkozen tot Prentenboek van het Jaar 2018. Er werd ook een muzikale voorstelling van gemaakt. Deze leuke interactieve muzikale voorstelling is speciaal bestemd voor kinderen van 2 tot 6 jaar.

Al zingend en dansend gaan de deelnemers door het prentenboek heen, waarbij gebruik wordt gemaakt van vrolijke muziek instrumenten en andere materialen. Dit op zaterdag 27 januari om 15.00 uur in de Bibliotheek Opmeer; zondag 4 februari om 10.00 uur in de Bibliotheek Stede Broec, toegang € 5,- euro per persoon. Aanmelden via klantenservice@westfriesebibliotheken.nl of bel 0228-743943. 

Ook zijn er inspiratiebijeenkomsten over prentenboeken voor (groot) ouders en opvoeders. Doe mee aan deze interactieve workshop en maak kennis met leuke prentenboeken en auteurs van het afgelopen jaar. Je verlaat de Bibliotheek met in je rugzak leuke voorleestips, inspiratie en voor de komende tijd genoeg titels van prentenboeken.

Dit op woensdag 31 januari om 10.00 uur in de Bibliotheek Enkhuizen, donderdag 1 februari om 10.00 uur in Bibliotheek Opmeer, toegang € 5,00 euro. Aanmelden via klantenservice@westfriesebibliotheken.nl of bel met 0228-743943. Of stuur een filmpje van het favoriete voorleesboek van je (klein)kind naar jdip@westfriesebibliotheken.nl en maak kans op gratis toegangskaarten voor de Muzikale voortelling ‘Sssst’! De tijger slaapt ’voor het hele gezin.

Alle nieuwe jeugdleden tot en met 5 jaar krijgen het vingerpopje Tijger cadeau en dit jaar ook nog een prentenboek. Ouders die in deze periode lid worden ontvangen 25% korting op een comfort of all-in abonnement.

Reacties