De Ommekeer Speelgoed
zaterdag 11 mei 2024

Met passie voor duurzaamheid en verbeelding bieden Mia Heida en haar dochter, Laila Ternede, een unieke speelgoedervaring voor jong en oud.

Bij De Ommekeer draait alles om kwaliteit en creativiteit. Het assortiment omvat producten die niet alleen duurzaam zijn, maar ook de verbeelding van kinderen stimuleren. Van houten speelgoed tot educatieve spellen, van boeken tot seizoentafel benodigdheden, elk artikel is met zorg uitgekozen om de groei en ontwikkeling van kinderen te bevorderen.

Maar De Ommekeer is meer dan alleen een winkel. Naast het bedienen van klanten, voorziet De Ommekeer ook scholen, kinderdagverblijven en therapeuten van hoogwaardig educatief materiaal. En binnenkort kunnen enthousiastelingen zelfs deelnemen aan poppenmaak-workshops, een nieuw avontuur dat de creatieve geest zal inspireren.

Dus, of u nu op zoek bent naar het perfecte cadeau voor uw kind of een speciale workshop wilt bijwonen, stap binnen bij De Ommekeer Speelgoed, waar duurzaamheid en verbeelding samenkomen.

De Ommekeer Speelgoed, Kleine Noord 39 in Hoorn, T. 06 – 15632235, info@ommekeerspeelgoed.nl

Reacties