De skyline van Hoorn per 2020
dinsdag 15 mei 2018

Ik zie het project TOREN als het zichtbare symbool van het herwonnen zelfvertrouwen van Hoorn, dat zich steeds meer profileert en ontwikkelt als het centrum van Westfriesland. Een gebouw dat de skyline van Hoorn opnieuw definieert”. 

Toren Hoorn. Uitzicht over het groene Westfriesland, unieke woonbeleving door stilte, licht, ruimte en rust. Overal licht en zicht en een uniek uitzicht over Hoorn en het IJsselmeer. Sfeervolle appartementen nabij het centrum van Hoorn. 

Comfortabel en luxe wonen. De appartementen worden standaard voorzien van vloerverwarming, luxe keuken en een compleet afgewerkte badkamer. Ook worden de appartementen voorzien van een vooruitstrevend verwarmings-/koelingssysteem, waardoor het mogelijk is om tijdens warme dagen de appartementen te koelen. Zeker tijdens de zomernachten kan dit helpen bij een goede nachtrust. Alle appartementen zijn comfortabel, modern en beschikken over een riante zonnige buitenruimte.

Er wordt iedere donderdag van 16.00 tot 17.00 uur een inloopuur gehouden in het Scholtens Kantoor aan de Geert Scholtenslaan 10 te Wognum. Met de Virtual Reality bril kan het digitale appartement doorlopen worden en ervaart u de grootte van het appartement en het werkelijke uitzicht. Voor de beschikbaarheid van de appartementen, zie de woningselector op wonen-hoorn.nl 

Reacties