Demonstratie les Wado Ryu Karate bij Beverly Gym goed ontvangen
vrijdag 12 januari 2018

Een korte warming-up om de bloedsomloop op gang te krijgen en daarna wat aan Karate gerelateerde rek- en losmaak oefeningen. Hierna werd vlotjes overgegaan naar de Kihon, de basistechnieken van het Wado. Met veel spirit en inzet werden de stoten, de trappen en de beweegtechnieken geoefend. Sensei Jack liet nog even zien dat hij over goede en strakke beentechnieken beschikt.

Ook lieten Ruben, Kelly, Nikki , Jeffrey en Daniel nog een aantal heel netjes uitgevoerde partneroefeningen, de Sanbon Kumite’s, zien. Ook de Kata’s , het schijngevecht, werden gedemonstreerd. De mooie en strakke uitvoering van kata Pinan Godan met meerdere karateka’s aangevoerd door onze Nikki Santo kwam goed uit de verf. Ook werden door Sensei Anton en Daniel nog een aantal mes-verdedigingen getoond en een aantal Kihon Kumites. Als afsluiting voerde Sensei Jack nog de Ohyo-Kumites uit met als slachtoffer Sensei Anton, die meermalen hardhandig tegen het beton werd gewerkt tot groot vermaak van de toeschouwers en deelnemers.

Mocht u een keer een les mee willen doen dan bent u van harte welkom bij Beverly Gym om op de Traditionele manier het Wado Ryu Karate met ons te trainen.Bovendien zijn er op 3 februari aanstaande vanaf 11.15 bandexamens waarvoor u bij deze van harte uitgenodigd bent om te komen kijken. De koffie staat klaar bij Beverly Gym !!

Reacties