Dijkpop 2018
zaterdag 09 juni 2018

Zo kunnen liefhebbers van gitaren op 7 juli in Andijk aan hun trekken komen in de nieuwe Rock Stage, net als de dance liefhebbers bij de Tech Stage. Stevige beats hoor je op de Hip Hop Stage en alles wat daar tussenin zit op de Main Stage.

Dijkpop haalt voor de 35ste editie een aantal grote namen naar het festivalterrein. Zo komt Racoon naar Andijk. De Zeeuwse band stond dit voorjaar nog in een uitverkocht Ziggo Dome. Ronnie Flex keert terug naar Andijk en hij brengt dit keer zijn swingende Deuxperience band mee. Het Belgische K's Choice speelt al 25 jaar sterk en staat dan ook op Dijkpop. Justin Mylo zorgt dat de bezoekers de dag dansend tot een einde kunnen brengen.

Verdeeld over de vier podia vind je vele andere artiesten, met internationale, nationale of regionale allure. Daarnaast bouwt Dijkpop ook dit jaar de beruchte Ooh La La Bar weer op voor festivalgangers met behoefte aan extravagantie. En zijn er verspreid over het terrein verassingen en theater te vinden.

Natuurlijk draait het op Dijkpop het niet alleen om de muziek. Dorstige bezoekers kunnen de dag doorbrengen in de biertuin of aan de cocktailbar en om de trek te stillen kun je terecht bij een van de vele foodtrucks.
Liefhebbers doen er goed aan hun kaartje alvast te bemachtigen, want de voorgaande vijf edities van Dijkpop waren strak uitverkocht. Speciaal voor de bezoekers vanuit Hoorn en Bovenkarspel rijden en pendelbussen naar het festivalterrein. Kijk voor kaartjes en info op www.dijkpop.nl 

Reacties