Dineren in de druivenkas
woensdag 25 juli 2018

Dit en meer is mogelijk in de historische kas aan de Koewijzend 4 in Blokker. In 2016 heeft de Cultuur Historische Route Blokker de verplaatsing van een tuinders schoorsteen gefaciliteerd naar de Historische tuin aan de Koewijzend 4 in Blokker en is op zoek naar extra financiële middelen om haar doelen te realiseren. Om dat te bereiken worden er o.a. sinds 2016 meerdere diners in de druivenkas naast de schoorsteen georganiseerd.

We hebben, naast de inzet van leerlingen van SG Newton. een aantal top koks, waaronder Hans Kuin en Richard Hoogland, bereid gevonden zich voor u in te zetten. Deze koks hebben hun kunnen de afgelopen jaren dik bewezen en een groot aantal mensen heeft al kunnen genieten van hun heerlijke diners.

Dit jaar hebben we een nieuwe kok bereid gevonden te komen koken. En wel Mike Klaassen.
Mike is een jonge veelbelovende kok die momenteel zijn opleiding volgt aan de ROC Sterklas in Amsterdam. Hij heeft ervaring opgedaan o.a. bij Lucas Rive en restaurant Ciel Blue (hotel Okura Amsterdam). Kortom een jonge, talentvolle kok die ooit zelf ook begonnen is op SG Newton!

Wilt u deelnemen aan een van de heerlijke diners op een unieke locatie dan kan dat op:
zaterdag 22 sept. kok Richard Hoogland, zondag 23 september met kok Mike Klaassen, woensdag 26 september met kok Leerlingen SG Newton en zondag 30 september met kok Hans Kuin. Voor nadere inlichtingen en reserveringen kunt u contact opnemen met Annie Balk anniebalk@hotmail.com of 0229-263003. Met uw deelname aan de diners heeft u niet alleen een onvergetelijke unieke ervaring , maar ondersteunt u ook de Cultuur Historische Route Blokker en de Historische tuin in Blokker.

Reacties