Dirk de Wit Mode verhuist naar tijdelijke locatie
zaterdag 29 april 2023

Zondag 30 april zijn we nog geopend aan de Hoofdstraat en maandag en dinsdag 1 en 2 mei zijn we 2 dagen dicht voor de verhuizing. In onze nieuwe tijdelijke locatie presenteren wij onze volledige collectie, inclusief de vertrouwde gezichten en de service die onze klant van ons gewend is.

Uitbreiding en verbouwing aan de Hoofdstraat
De grote uitbreiding van de nieuwe winkel aan de Hoofdstraat verloopt voorspoedig en volgens planning. Begin mei moet het pand wind en waterdicht zijn en start de interne verbouwing. Ze gaan eerst de panden aan elkaar koppelen, de muren doorbreken en de gehele huidige winkel zal worden gestript. Het totale pand van 3500m2 wordt voorzien van nieuwe luchtbehandelingsinstallaties, elektra, verlichting, vloeren en een compleet nieuw interieur. De interieurbouwer is al druk bezig met de ontwikkeling en productie van alle nieuwe rekken en wanden. Op de achtergrond zijn wij druk bezig met alle details, zoals inrichting horeca, de grootkeuken, de signing, de inkoop van nieuwe merken en alles wat er bij de verbouwing komt kijken. Een drukke tijd, maar erg leuk!

Nieuwe medewerkers
Ook zijn we gestart met de werving en selectie van nieuwe medewerkers, want we hebben ruim 20 nieuwe toppers nodig voor onze nieuwe winkel, onderverdeeld in mode-adviseurs, coupeuses, horecamedewerkers en logistiek. Gelukkig is het enthousiasme groot en ontvangen we veel leuke sollicitatiebrieven. Eind augustus staat de opening gepland en zijn we klaar voor de toekomst! Ruim 3500m2 mode en beleving in Bovenkarspel, 180 merken en een gezellige koffiebar en restaurant, zodat winkelen een gezellig dagje uit wordt!

Dirk de Wit Mode, Hoofdstraat 224 in Bovenkarspel, T. 0228-511227, www.dirkdewitmode.nl

Reacties