Dorcas Winkel Hoorn
vrijdag 14 september 2018

Het aanbod is zeer divers, van kleding tot speelgoed, van boeken tot knutselspullen en natuurlijk veel huishoudelijke artikelen en woonaccessoires. Veel mensen weten inmiddels de weg te vinden en komen regelmatig in de winkel. Sinds kort worden de artikelen met een meerwaarde apart uitgestald voor de liefhebbers van curiositeiten of exclusiviteiten.

De vrijwilligers hebben een leuke band met elkaar opgebouwd en werken met heel veel plezier in de winkel. Ook tussen de vrijwilligers en de klanten ontstaan leuke contacten. Van sommige mensen is bekend waar ze naar op zoek zijn en daar kan dan rekening mee worden gehouden. Op de koffietafel ligt een gastenboek waar wel eens in geschreven wordt als iemand iets speciaals zoekt. Bijvoorbeeld een bepaald boek of een merk serviesgoed wat gespaard wordt.

Voor verzamelaars van beeldjes, poppetjes, sleutelhangers, munten, zeepjes etc.etc. is er altijd wel iets te vinden. Mocht u thuis leuke verzamelspullen hebben waar u niks meer mee doet bedenk dan dat ze bij Dorcas Winkel Hoorn een grote kans hebben om weer bij andere verzamelaars terecht te komen. Volgen kan op facebook en/of instagram, want daar staan regelmatig foto's van spullen die in de winkel te koop zijn. U kunt daar ook een reactie plaatsen als u iets speciaals zoekt. Verder houdt Dorcas Winkel Hoorn op haar facebook pagina een winactie onder de volgers. De winkel is onderdeel van Dorcas, een internationale organisatie voor ontwikkelingssamenwerking. De opbrengst gaat naar projecten in Oost-Europa en Afrika. 

De winkel is open op donderdag, vrijdag en zaterdag van 10:00 – 16:00 uur. Daarnaast kunt u óók op dinsdag spullen inleveren van 10:00 – 15:00 uur. Informeer ook eens naar vrijwilligers werk; er is van alles te doen in het magazijn en in de winkel. Dr.C.J.K. Van Aalstweg 5b, Hoorn. 0229-820395. www.dorcaswinkel.nl  

Reacties