Een creatieve zomer
donderdag 12 juli 2018

Krijg jij geen genoeg van lekker creatief bezig zijn? En ben je deze zomer, van 23 juli t/m 3 augustus vrij? Doe dan mee met een van de Zomerscholen bij De Blauwe Schuit! Maar liefst drie zomerscholen staan op het programma: schilderen, beeldhouwen en pottenbakken.

Stel je voor dat je elke dag met je favoriete hobby kunt bezig zijn! Dat kan tijdens de Zomerschool. Tijdens de zomerschool krijg je elke werkdag les van een professionele docent. Het is een uitgelezen kans om iets nieuws te leren, of je vaardigheden verder te ontwikkelen. Er is een Zomerschool schilderen, beeldhouwen of pottenbakken.

Tijdens de zomerschool Schilderen laat docent Hilde Schaap je kennis maken met verschillende technieken én ze geeft je theoretische kennis en kunstgeschiedenis. Speciaal voor iedereen die al ervaring heeft met schilderen en graag de diepte in wil.

De zomerscholen Beeldhouwen en Pottenbakken zijn voor zowel beginners die een nieuwe hobby willen oppakken, als gevorderden die graag met hun hobby bezig zijn. Beeldhouwdocent Aart Prins begeleidt je graag bij het maken van je eerste beeld, het verfijnen van je huidige werkstuk of het creëren van een nieuw beeld. Keramiekdocent Reinier den Adel brengt je graag de basis van het Pottenbakken bij. Elke draaier heeft een eigen draaiplaat ter beschikking.

Zie jij jezelf al creatief aan de slag gaan deze zomer? Geef je dan snel op, want het aantal plaatsen is beperkt. Meer informatie over de zomercursussen vindt je HIER. www.blauweschuit.nl

Reacties