Expositie bij Omringlocatie Lindendael
maandag 17 april 2023

In de foto’s laten zij werk zien gemaakt uit een opdracht, waarbij zij zich hebben laten inspireren door beroemde fotografen.

De fotowerkgroepen van De Blauwe Schuit zijn speciaal voor de cursisten die de basis- en gevorderdencursussen fotografie hebben afgerond. Zij blijven, onder begeleiding van docent Marc Dorleijn, uitgedaagd en geïnspireerd bezig met fotografie door te werken aan opdrachten. In de bijeenkomsten worden de gemaakte foto’s bekeken en besproken. De opdrachten zijn geïnspireerd door beroemde fotografen als Josef Sudek, Saul Leiter, David Hockney en Bieke Depoorter. Ook door stromingen in de fotografiegeschiedenis als New Topographic Photography, Typologie, Picturalisme of thema’s als landschap, stilleven, schoonheid van het verval en portretfotografie.

In de expositie vindt u veel werken uit de opdracht ‘Winterlandschap’, maar ook andere sterke beelden die de afgelopen periode binnen de groep ontstaan zijn. De expositie is te bezichtigen tot en met 23 juni 2023. In de gang naar de ruimtes van Dagbesteding Scala. Openingstijden maandag t/m vrijdag van 8.00 uur tot 19.00 uur. In het weekend van 9.00 uur tot 19.00 uur.

Meer informatie over De Blauwe Schuit, het cursusaanbod en de docenten vindt u op www.blauweschuit.nl
De Blauwe Schuit | Vredehofstraat 7a, Hoorn. T. 0229-213962.

Reacties