Fancy Fair met veel leuke kinderactiviteiten
vrijdag 06 juli 2018

Je ridderdiploma halen, springen op een springkussen, waterballon darts, geweldige prijzen winnen; het kan allemaal tijdens Fancy Fair XL op zondag 8 juli 2018! Er zijn deze dag van 11:00 tot 16:00 uur heel veel leuke kinderactiviteiten. De opbrengst van Fancy Fair XL, die wordt gehouden in Stadsspeeltuin de Speelhoorn in Hoorn, gaat naar het goede doel ‘Een thuis in het ziekenhuis’.

Stichting Netwerk en Kinderopvang Berend Botje hebben hun krachten gebundeld en organiseren samen Fancy Fair XL om geld in te zamelen voor de actie ‘Een thuis in het ziekenhuis’. De kinderafdeling van het Westfriesgasthuis is vernieuwd en voldoet aan alle eisen om goede zorg te verlenen, maar het thuisgevoel ontbreekt. Om dit te realiseren, wordt er doormiddel van diverse acties geld ingezameld. Stichting Netwerk en Berend Botje dragen hier graag aan bij.

Maak kans op mooie prijzen. Tijdens de Fancy Fair is er onder andere een Rad van Avontuur. Diverse partijen hebben fantastische prijzen beschikbaar gesteld. Je maakt onder andere kans op: een fotoshoot bij Hélène de Bruijn Fotografie, kaarten voor een familievoorstelling bij Schouwburg het Park, een complete reiniging van je auto bij Otowas, cadeaubonnen voor IJssalon Vivaldi, een Skippy koe en nog veel meer leuke prijzen!

Knutselen, reuzebellenblaas, eendjes vangen en nog veel meer. Verder kun je onder andere reuze vier-op-een-rij spelen, koekhappen, knutselen, een glittertattoo nemen, je laten schminken en eendjes vangen. Ook zijn er brandweermannen aanwezig met leuke blusactiviteiten én zijn er een aantal ridderspellen waarmee je je ridderdiploma kunt halen.

Stichting Netwerk en Berend Botje hopen op een grote opkomst op zondag 8 juli. Iedereen is van 11:00 tot 16:00 uur harte welkom. Voor €5,- per kind kun je een strippenkaart kopen, waarmee je toegang krijgt tot Stadsspeeltuin De Speelhoorn (Holenweg 4 te Hoorn) en kunt deelnemen aan de vele activiteiten. De volledige opbrengst van Fancy Fair XL gaat naar de actie ‘Een thuis in het ziekenhuis’.

Reacties